Pappardelle s lilkem, hovězím masem a petrželovou natí

22.11.2017 (21:00)

Pappardelle s lilkem, hovězím masem a petrželovou natí

Na 5 porcí:

Ingredience: 3 lžíce extra panenského olivového oleje a olej na pokapání zvlášť, 1 lilek pokrájený na malé kostky, které osolíme a necháme 10 minut pořádně vypotit, 250 g hovězí svíčkové pokrájené na malé kostky, 1 čerstvá chilli paprička pokrájená nadrobno, 3 stroužky česneku pokrájené nadrobno, sůl a mleté koření, 300 g rajčat v konzervě, 500 g těstovin pappardelle, 50 g postrouhaného parmezánu Postup: Na olivovém oleji opražíme lilkové kostky, které můžeme nejdříve opláchnout, pokud jsme použili více soli. Přidáme pokrájenou svíčkovou, chilli papričku, česnek, sůl a mleté černé koření a dozlatova restujeme. Potom přidáme rajčata, petrželovou nať a dále dusíme asi 10 minut. Mezitím si podle návodu na obalu uvaříme v osolené vodě těstoviny, aby byly „al dente“, scedíme a přidáme do masovo-rajčatové směsi. Vše zlehka promícháme. Před podáváním posypeme postrouhaným parmazánem a pokapeme olivový olejem.

Marcel Ihnačák Marcel Ihnačák Marcel Ihnačák Marcel Ihnačák

Kontakt

HUSOVA 8/331, MIKULOV 692 01
GPS: 48°48'29.108"N, 16°38'9.992"E
tel.: +420 721 265 682
fax: +420 519 511 695
e-mail: info@marcelihnacak.cz

Neváhajte nás kontaktovať!

Ak budete Mať akýkoľvek dotaz - neváhajte nás kontaktovať.
Môžete Využiť ako kontaktný formulár, tak kontakty uvedené nižšie. Teším sa na Vašu návštevu!